Benvolgut/da ciclista,

Us contactem en relació a l’aplicació de la normativa europea de protecció de dades, coneguda com el Reglament General de Protecció de Dades (RGPD).

Donat que l’esmentada norma implica que us informem de més aspectes que els exigits fins ara, desde el CLUB CICLISTA GRANOLLERS us comuniquem:

Utilitzem les vostres dades per a enviar-vos informació de les nostres novetats, comunicats informatius. El tractament de les vostres dades s’empara en l’article 21 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic. L’esmentat article possibilita l’enviament de comunicacions electròniques sempre que hi hagi consentiment.

Per a consultes al respecte de l’indicat prèviament o per a exercir els vostres drets d’accés, derectificació, de supressió, de limitació, de portabilitat i/o de retirar-ne el consentiment, podeuenviar un email a ccgranollers@gmail.com , o infoccgranollers@gmail.com. Restem a la vostra disposició per a qualsevol consulta o aclariment. Salutacions cordials

LA JUNTA

Descarrega el document