ANUL·LADA MARXA FINS ABRIL 2021

ANUL·LADA MARCHA HASTA ABRIL 2021

Degut a no poder assegurar acomplir el protocol de sanitat al 100% i per la seguretat de tots els participants i col·laboradors, la Junta ha decidit, molt a pesar nostre, anul·lar la marxa, i realitzar la 40 Edició de les Rutes del Montseny el proper Abril del 2021, ja estem treballant per modificar parts del recorregut, i donar-vos alguna altre sorpresa. Moltes Gràcies per la vostra confiança i esperem comptar amb vosaltres, l’abril del 2021.

Debido a no poder asegurar el cumplimiento del protocolo sanitario al 100%, y por seguridad para todos los participantes y colaboradores, la Junta ha decidido, muy a pesar nuestro, suspender la marcha, y realizar al 40 edición Rutas del Montseny al próximo abril del 2021. Estamos trabajando para modificar partes del recorrido y daros alguna otra sorpresa. Muchas gracias por vuestra confianza y esperamos contar con vosotros en abril del 2021